Kommande händelser författare

Referat från litteraturrundan:
Vi höll till i ladan, där det var ställt upp bord åt oss. Det varma vädret hade slagit om till iskallt. Men vi kunde gå in och värma oss i lokalen där poddarna höll till, eller i köket hos värdskapet Elisabeth och Pierre. Jag ställde ut både romaner och novellsamlingar jag är med i. Bland annat hade jag fått Affronts tillstånd att visa och sälja Waiting for the machines to fall asleep som har release 6 maj. Det var stort intresse för och nyfikenhet på denna bland mina författarkollegor. Det blev som en egen liten förhandsrelease.
Det kom besökare från SF-gruppen på Tycho Brahe Observatoriet som inhandlade böcker från både mig och andra.
Annars var det inte precis någon folkvandring till litteraturrundan, berättade kollegerna som hade varit i kontakt med andra deltagare, något som även gällde oss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Toras bokbord

Litteraturrundan söndag 26 april 10-18 på Asklunda gård , Fjärdingslövs byaväg 47-16, Fjärdingslöv, Trelleborg.

litteraturrunda

Publicerat den
Kategoriserat som Författare

av Sirius

Jag är författare, konstnär och solförmörkelseresenär.